MENU

15:10
Попередня діагностика при встановленні ГБО

Вибір та монтування нового обладнання на транспортний засіб варто доручити досвідченим майстрам, які щоденно працюють з відповідним обладнанням, знають особливості та переваги нових систем ГБО. Однак до установки газобалонного устаткування відповідного покоління, ГБО Motorgas рекомендує проходити попередню діагностику автомобіля. Саме такий підхід гарантує ефективність експлуатації авто, обладнаного альтернативною паливною системою. 

Зауважте, що на професійній станції, яка спеціалізується на ГБО, встановлення проводять виключно на технічно підготовлений та справний автомобіль. 

На СТО під час «огляду» автомобіля проводить ряд тестів та перевірок, які можуть виявити критичні похибки у роботі системи запалювання, подачі палива, електроніці, гальмівній системі тощо. Для цього використовують сучасне високоякісне обладнання, комп’ютерні програми та спеціалізовані стенди. Комплексна діагностика триває до 1 години часу, але може врятувати ваше життя при вчасному виявленні несправностей. 

Після такого огляду можна проконсультуватися зі спеціалістами щодо виду ГБО, яке краще встановити на ваш автомобіль. Дізнатися якою буде ціна встановлення газу на авто

Під час попередньої діагностики здійснюють:

  •     
  • Перевірку роботи мотора. Оцінюють загальний стан механізмів, у тому числі злагоджену роботу розподільника, колінвала. Для результативності використовують осцилограф Постоловського. Крім цього, звертають увагу чи варто налаштовувати роботу клапанів мотора і визначають стан каталізатора. За допомогою ендоскопу майстри проводять огляд циліндрів. 

  •     
  • Визначають стан гальмівної системи. Ефективність швидкої екстреної зупинки може залежати від багатьох факторів, наприклад, стану гальмівної речовини, її залишкового запасу. Для цього під час діагностичних робіт застосовують спеціальний тестер та рефлектор.
  •     
  • Здійснюють діагностику системи запалювання. Справність роботи електроніки, системи запалювання, а також стану та ресурсу АКБ визначають відповідальні спеціалісти, які добре орієнтуються в автомобільній діагностиці та мають великий досвід і відповідні знання.
  •     
  • Відповідний стан вихлопної системи. Димогенератор – важливий діагностичний інструмент, завдяки якому проводять перевірку герметичності впускного колектору, визначають ефективність рециркуляції бензинових парів. 

Кожна з цих систем є важливою складовою для безпечної експлуатації авто за будь-яких дорожніх умов. Якщо попередня діагностика підтвердить справність ТЗ, майстри СТО продовжують роботу по монтажу системи ГБО. 


 

Просмотров: 161 | Добавил: serjwq | Рейтинг: 3.0/1