MENU

Диагностика и ремонт ходовой части – популярные услуги для владельцев авто в Киеве. Данная система несет большие нагрузки, поэтому чаще требует технического обслуживания. Качество дорог неудовлетворительно, поэтому многим автовладельцам нужно чаще проходить проверку транспортного средства в целях безопасности.

Почему важно регулярно проверять ходовую часть

Специалисты СТО JCAR считают, что проблемы начинаются со стоек амортизаторов, которые влекут за собой изнашивание остальных частей подвески. Поэтому важно своевременно заменять эти детали. Замена стоек обойдется дешевле, нежели капитальный ремонт ходовой части.

Осмотр и диагностику ходовой нужно проводить своевременно, чтобы исключить все риски поломок. Проводить проверку по ... Читать дальше »

Просмотров: 109 | Добавил: serjwq | Дата: 21.08.2023 | Комментарии (0)

Безпека на дорозі - одна з найважливіших проблем сучасного автомобільного суспільства. Регулярне збільшення кількості автомобілів на дорогах, швидкість руху та різні умови погоди роблять безпеку на дорозі актуальнішою ніж будь-коли раніше. У забезпеченні безпеки на дорозі ключову роль відіграють літні або зимові шини. Вони є єдиним контактним пунктом між автомобілем та дорогою, тому їх якість та стан може суттєво впливати на стійкість автомобіля на дорозі та ризик аварійних ситуацій.

Роль шин у забезпеченні стійкості автомобіля на дорозі:

Зчеплення з дорогою:

Зчеплення шин з дорогою - це важливий фактор, який визначає стійкість автомобіля на дорозі. Головна функція протектора шини - забезпечення оптимального сцеплення з дорогою. Відповідно до погодних умов (суха або мокра дорога), а також типу дорожнього покриття (асфальт, бруківка, гравій) шини мають різний протектор для забезпечення оптимального сцеп ... Читать дальше »

Просмотров: 121 | Добавил: serjwq | Дата: 21.08.2023 | Комментарии (0)